Poštovani,

Izuzetna mi je čast i osobito zadovoljstvo pozdraviti vas u svoje ime i u ime djelatnika GeotermiKA d.o.o. za energetiku, tvrtke koju je osnovao je Grad Karlovac radi istraživanja i eksploatacije geotermalne vode geotermalnog polja Karlovac.

Očekivana korist je velika od doprinosa energetskoj neovisnosti primjenom stabilnih energetskih kapaciteta iz obnovljivih izvora energije, zamjene fosilnih goriva s energijom iz obnovljivih izvora postiže se smanjenje onečišćenja okoliša, što za posljedicu ima i pozitivan utjecaj na smanjenje klimatskih promjena što je u skladu s europskim Direktivama, doprinos razvoju znanja i konkurentnosti u području obnovljivih izvora energije testiranjem i primjenom inovativne tehnologije, doprinos poticanju razvoja lokalnog gospodarstva, stvaranje uvjeta za razvoj ostalih gospodarskih projekata u turizmu, poljoprivredi i industrijskoj proizvodnji u lokalnom i regionalnom području, otvaranjem novih radnih mjesta, a s tim ostanak i naseljavanje mlade populacije na lokalnom području ostvaruju se uvjeti pozitivne demografije i na kraju projekt će generirati višestruke ekonomske koristi za lokalnu zajednicu i društvo u cjelini.

Potaknuti činjenicom da samo trudom i radom mogu biti ostvareni naši ciljevi pripremili smo ove stranice s ciljem da vam detaljnije predstavimo našu tvrtku, područje rada, način rada, planove i mogućnosti zajedničke suradnje.

Ukoliko imate pitanja, prijedloga, ideja i slično obratite nam se, rado ćemo vas saslušati i dati potrebne informacije.

Pred nama je puno toga što možemo i trebamo učiniti za svoje mjesto od kojeg živimo i za kojeg smo odgovorni. Vjerujemo da ćemo zajedno postići da Karlovac svima nama bude ugodan i energetski neovisni grad, a kao takav bit će nam najveća nagrada.

S poštovanjem,

Vlatko Kovačić